укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» виплатила 19,6 тис. грн. за страховою гарантією

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» у серпні 2018 р. здійснила страхове відшкодування в розмірі 19,6 тис. грн. за договором добровільного страхування фінансового ризику невиконання або неналежного виконання страхувальником вимог тендерної документації.

Страхове відшкодування було виплачено Управлінню освіти однієї з міських рад Запорізької області впродовж 5 робочих днів з моменту отримання письмової вимоги про настання страхового випадку за ризиком ненадання Страхувальником, який став переможцем торгів, у строк, визначений в абзаці другому частини третьої статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі», документів, що підтверджують відсутність підстав, передбачених статтею 17 Закону України «Про публічні закупівлі», відповідно до вимог тендерної документації на закупівлю.

В сучасних умовах тендери в Україні набули широкого розповсюдження та популяризації, це стосується як підприємств, установ і організацій з державною формою власності, органів державної влади, місцевого самоврядування та соціального страхування тощо, так і приватних підприємств. Трапляються випадки, коли учасник процедури закупівлі відкликає тендерну пропозицію після закінчення строку її подання, не підписує договір про закупівлю та не надає забезпечення виконання договору про закупівлю після отримання повідомлення про намір укласти такий договір, якщо надання такого забезпечення передбачено тендерною документацією. Такі ризики для організаторів (замовників) тендерів покриває тендерне забезпечення.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснює страхування фінансових ризиків, пов’язані з тендерами, на всій території України. Учасники торгів, які активно використовують систему електронних публічних закупівель ПроЗорро (ProZorro), все частіше у якості тендерного забезпечення використовують страхову гарантію.

 

ПрАТ «Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи - громадяни України, має 11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкових видів страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з 3 Дирекцій (в Закарпатській, Вінницькій та Волинській областях), 2 відділень та близько 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним та фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти