укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Cтрахова компанія «ПРЕСТИЖ» відсвяткувала 7 річницю від дня створення
2019-07-22-1ff.jpg

19 липня Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» відсвяткувала 7 річницю від дня створення. За ці роки Компанія увійшла в страховий ринок з такими показниками: 

- отримано 25 ліцензій, в т.ч. 14 ліцензій на здійснення добровільних та 11 ліцензій на здійснення обов’язкових  видів страхування, за якими отримано 143,0 млн. грн. страхових премій та виплачено 13,6 млн. грн. страхових відшкодувань;

- клієнтами Компанії стали понад 700 юридичних та 50 тисяч фізичних осіб;

- створено 22 робочі місця;

- сплачено податків і зборів в обсязі 5,5 млн. грн.

Протягом 7 років фахівці Компанії консультують клієнтів з фінансово-економічних питань, зокрема: підбір банківської установи-партнера, податкове та фінансово-економічне планування, управлінський облік, навчання персоналу, науково-дослідні роботи з економічних питань тощо.

На сьогоднішній день Компанією впроваджено персональне супроводження корпоративних клієнтів та фізичних осіб з усіх фінансових питань, яке забезпечує індивідуальні умови для клієнтів Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» за продуктами та послугами (враховуючи потреби клієнта, проводиться розрахунок всіх витрат за банківськими та страховими продуктами з метою визначення та вибору оптимальних умов обслуговування).

За цей час Компанія здобула успішний багаторічний досвід роботи з юридичними особами -учасниками тендерних закупівель таких замовників, як АТ «Укрзалізниця», ДП «НЕК «УКРЕНЕРГО», ДП «Український державний центр радіочастот», відділи освіти державних адміністрацій, комунальні установи обласних та міських рад, військові частини, інші державні і комерційні підприємства України в частині надання Страхової гарантії в системі PROZORRO.

Було налагоджено співпрацю зі страхування професійної відповідальності науково-дослідних інститутів та інших установ Національної академії наук України.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» – високотехнологічна компанія і в змозі запропонувати перспективні фінансові технології та співпрацю з юридичними особами, банківськими установами, туристичними компаніями, іншими нестраховими посередниками.

У 2018 р. компанія здійснила запуск онлайн-продажів через веб-сайт, і відтепер клієнти Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» можуть здійснювати придбання полісів в будь-якому місці, витрачаючи на це мінімум часу.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» є страховим посередником з реалізації полісів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ), страхування наземного транспорту (автоКАСКО) та полісів Міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка», а також укладає договори інших видів страхування. Обсяг страхових премій за цим каналом продажів складає близько 10 млн. грн. в рік.

Компанія активно підтримує аматорський спорт. Так, в 2018 році створила волейбольний клуб «ПРЕСТИЖ» в м. Ірпені Київської області.

У своїй роботі Компанія дотримується таких принципів: 

У відносинах з партнерами – тримати слово та виконувати свої зобов’язання.

В обслуговуванні клієнтів – бездоганність у наданні послуг, персональне супроводження та повага. Професіоналізм співробітників формує впевненість, що компанія виконає свої обіцянки. Обслуговувати клієнтів як близьких людей, слухати клієнтів, чесно та уважно пояснювати дрібниці.

В організації роботи компанії - прагнення досконалості, пишатися роботою в команді, взаємодопомога та довіра. Постійне вдосконалення навичок і інновативність.

З акціонерами – відповідальність та партнерство.

У відносинах з суспільством - соціальна корисність.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти