укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Голова Правління Бридун Є.В. взяв участь у врученні дипломів магістрів
2020_02_21.jpg

В Університеті державної фіскальної служби України відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи.

Участь в заході взяли керівний склад університету та професорсько-викладацький склад навчального закладу.

Почесними гостями урочистостей стали: український державний діяч, Перший Прем’єр-міністр незалежної України Вітольд Фокін; виконуючий обов’язки мера м. Ірпінь Андрій Літвінов; засновник та Голова Правління страхової компанії «ПРЕСТИЖ», доцент кафедри фінансів Національного університету «Києво-Могилянська Академія» Євгеній Бридун; керівник напряму просування послуг бюджетними організаціями Київського головного регіонального управління АТ КБ «ПриватБанк» Анна Новохат; доцент УДФСУ Андрій Гмирін; член організації «Українські жінки в ООН» та засновниця громадського руху «Жіночий Альянс Розвитку» Олена Джадалла.

Урочистості з нагоди випуску розпочалися із вшанування хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні. Після цього магістрів привітав ректор Павло Пашко, директор випускаючого інституту Михайло Кужелєв та почесні гості заходу, які висловили щирі побажання успіху кожному та надію на їхнє щасливе майбутнє.

Євгеній Бридун у вітальному слові зауважив, що диплом про вищу освіту - це лише перший щабель на шляху до професійної кар’єри, але необхідна умова, щоб працювати та займати посади у фінансових організаціях. Він побажав по-перше, продовжувати навчатися і не втрачати кваліфікацію, адже нині дуже швидко змінюється потоки інформації та знання, що сьогодні є новими, на завтра застарівають і стають неактуальними. По друге, шанувати батьків, завдячуючи, в тому числі, їхній нелегкій праці та підтримці, отримані дипломи магістрів. По третє, шанувати свій навчальний заклад та педагогів, які доклали зусиль до оволодіння професією.

Отримавши дипломи, випускники, не порушуючи традицій, проголосили клятву на вірність УДФСУ та заклали капсулу часу, яку зможуть відкрити через 20 років на зустрічі випускників. Також вони танцювали вальс, заспівали Гімн університету і підкинули конфедератки на удачу.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти