укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Голова Правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Євгеній Бридун взяв участь у Міжнародній карпатській страховій конференції
2020_03_27f1.jpg

Голова Правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Євгеній Бридун взяв участь у ХVI Міжнародній карпатській страховій конференції, яка відбулася у м. Львові 26-29 лютого 2020 року.

 

В рамках конференції Євгеній Бридун висловив свою думку, зокрема:

“Сьогодення постійно диктує нові виклики суспільству, державам, страховому ринку України та страховикам. Тому Міжнародна страхова карпатська конференція 2020 року (м. Львів), відбулася в контексті очікуваних змін регулятора небанківських фінансових установ та нормативно-законодавчої бази.

 

Прийнятий Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення функцій із державного регулювання ринків фінансових послуг” № 79-IX від 12.09.2019 р. концептуально змінить внутрішню систему страхового ринку України, тож для усіх його учасників була цікава позиція головних ідеологів та виконавців.

 

Зовнішнє середовище страхового ринку нині є дуже несприятливе. Тому хотів привернути увагу “гармонізаторів” українського законодавства з європейським, що Європейський союз йшов до впровадження власних страхових нормативів понад п’ятдесят років.

 

Так, стандарти платоспроможності страховиків, які вперше було прийнято у 70-х роках ХХ століття, постійно зазнавали та зазнають змін та доповнень.

 

В Законі України “Про страхування” слід передбачити етапність впровадження окремих норм, які стосуються вимог до статутного капіталу, платоспроможності та фінансової стійкості страховиків та оптимізації наявної системи контролю їх платоспроможності тощо, а також необхідно паралельно розробити перехідні положення та нормативно-методичне забезпечення страхування, адаптоване до українських реалій.

 

Щиро вдячний від імені усіх учасників конференції усьому колективу Нацкомфінпослуг і особисто Голові Комісії Пашко І.В. за плідну роботу на благо розвитку страхового ринку України, бажаю, щоб новий регулятор не втратив найцінніше надбання – персонал, досвід, традиції - та вдосконалював культуру страхування в Україні.”

 
Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти