укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Cтрахова компанія «ПРЕСТИЖ» 8 років на страховому ринку України
2020_07_19-.png

19 липня Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» відсвяткувала 8 річницю від дня створення. 

 

Кожного року «ПРЕСТИЖ» демонструє динамічне зростання та розвиток, зумовлений професійною командою фахівців. Ми піклуємося про наших клієнтів і прагнемо справляти позитивне враження, пропонуючи лише якісні страхові продукти та обслуговування.

 

Персоналізована пропозиція, подальший супровід та допомога в питаннях, що виникать, - все знаходить позитивний відгук у клієнтів від співпраці з нами.

 

Постійне вдосконалення та інноваційність як зовнішніх, так і внутрішніх процесів Компанії допомагають збереженню ефективної роботи нашої команди та сприяють якісному обслуговуванню клієнтів.

 

Отже, за ці роки Компанія увійшла в страховий ринок з такими показниками:

2020_07_19-2.jpg

‎• отримано 25 ліцензій, за якими отримано 197,3 млн. грн. страхових премій та сплачено 24,0 млн. грн. страхових відшкодувань ‎;

‎• клієнтами Компанії стали понад 900 юридичних та 70 тисяч фізичних осіб;

‎• сплачено податків і зборів в обсязі більше 6,5 млн. грн;

‎• персональний супровід, який забезпечує індивідуальні умови для клієнтів Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» .

Нашими принципами усі 8 років залишаються:

‎• дотримання слова та виконання своїх зобов’язань перед нашими партнерами;

‎• персоналізована пропозиція, подальший супровід та допомога в питаннях, що виникать;

‎• кожен клієнт є важливою частиною нас, а отже, ми чесні та уважні для кожного клієнта, як для близьких людей;

‎• професійний підхід до кожної дрібниці, який викликає довіру;

‎• постійне вдосконалення та інноваційність зовнішніх процесів Компанії, які є результатом плідної роботи нашої професійної команди.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, має 14 ліцензій на здійснення добровільних та 11 ліцензій на здійснення обов’язкових  видів страхування, та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з двох дирекцій (у Вінницькій та Закарпатській областях), чотирьох точок продажу (в містах Боярка, Луцьк, Тячів та Херсон) та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти