укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Cтуденти Могилянки проходять практику в Страховій компанії «ПРЕСТИЖ»
2020-08-14.jpg

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” продовжує зміцнювати співробітництво з вищою школою – сьогодні в структурних підрозділах компанії пройшли навчально-виробничу практику 8 студентів Національного університету “Києво-Могилянська академія”.

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” протягом багатьох років виступає базою практики для студентів українських закладів вищої освіти. Лише минулого року практику пройшли 9  старшокурсників, в нинішньому - 8 студентів.

В компанії молодь під керівництвом наставників практики від страховика знайомляться з роботою страхової компанії, а також усіх відділів, управлінь та їх функціональними обов’язками, вивчають організаційну структуру компанії.

Студенти, як майбутні спеціалісти, визначають стратегічні напрями діяльності кожного підрозділу, аналізують фінансові показники страхової компанії. Кожний керівник практики від Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” організовує проходження практики закріплених за ним студентів, ознайомлює з організацією робіт на конкретних робочих місцях, здійснює контроль за роботою практикантів.

Зі свого боку, керівники допомагають студентам правильно виконувати усі завдання на робочому місці, консультують з виробничих питань, контролюють ведення щоденників, підготовку звітів та складають на студентів-практикантів характеристики, які містять дані про виконання програм практики та індивідуальних завдань, ставлення студентів до роботи.

"Середній вік працівників в Страховій компанії “ПРЕСТИЖ” становить 37 років. Це багато про що говорить. Ми створюємо для молодих людей перші робочі місця, даємо їм перспективу росту, цікаву, перспективну роботу та заробіток. Значну увагу приділяємо підготовці кадрів і тісно співпрацюємо з закладами вищої освіти. Разом ми створили ефективну систему цільової підготовки фахівців як економічних спеціальностей, так і технічних", - зазначив Голова правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Євгеній Бридун.

Наразі Голова правління Євгеній Бридун приділяє велику увагу підтримці національної освіти і є Членом Галузевої експертної ради 07 "Управління та адміністрування" від роботодавців в Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти та доцентом кафедри фінансів Національного університету “Києво-Могилянська академія”.

Підтримка освітніх програм, підготовка молодих фахівців - один із кадрових пріоритетів Страхової компанії “ПРЕСТИЖ”. У нас великі завдання щодо кадрового резерву. Ми готові обирати кращих студентів, проводити для них практику, створити повноцінний резерв фахівців як для нашої компанії, так і для страхового ринку в цілому” - резюмував Євгеній Бридун.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, має 14 ліцензій на здійснення добровільних та 11 ліцензій на здійснення обов’язкових  видів страхування, та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з двох дирекцій (у Вінницькій та Закарпатській областях), чотирьох точок продажу (в містах Боярка, Луцьк, Тячів та Херсон) та близько 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти