укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Національне агентство із забезпечення якості освіти, висловило Подяку Голові Правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ”
 2021-02-04.jpg

Голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Сергій Квіт, висловив Подяку Голові Правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Євгенію Бридуну за плідну співпрацю і знаний внесок у розвиток якості вищої освіти України, а також фахову працю, сумлінність й об’єктивність у роботі члена галузевої експертної ради.

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти - уповноважений Законом України «Про вищу освіту» №38 від 1 липня 2014 року, орган виконавчої влади, що забезпечує державну політику у сфері забезпечення якості вищої освіти. Якість вищої освіти є вимогою сучасності, ключовим принципом Болонської декларації та незаперечним пріоритетом для академічної спільноти і державної освітньої політики країн Європи та інших розвинених країн світу. Агентство виконує регуляторні та контрольні функції Міністерства освіти і науки України, замінило Вищу атестаційну комісію та Державну акредитаційну комісію.

Національне агентство — працює за принципом європейських інституцій та є колегіальним органом, де зібрані фахівці з різних академічних середовищ. Саме вони покликані ухвалювати рішення про ліцензійну й акредитаційну експертизу, на основі якої видаються ліцензії та сертифікати про акредитацію інститутів, вищих навчальних закладів, спеціалізованих вчених рад та мають повноваження присуджувати наукові ступені.

Голова Правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Євгеній Бридун є представником роботодавців в складі галузевої експертної ради “Управління та адміністрування” відповідно  до протоколу №2 конкурсної комісії від 28 серпня 2019 року.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти