укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Cтрахова компанія «ПРЕСТИЖ» виплатила біля 8 тис. грн. за медичним страхуванням здоров'я на випадок хвороби з програмою «COVID-19»
 Укр Виплата Ковід 07.05.2021.png

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» за період лютий – березень 2021 року, здійснила страхові виплати за Договором добровільного страхування здоров′я на випадок хвороби з програмою «COVID-19» в розмірі біля - 8 тис. грн..

Страхові виплати було виплачено чотирьом клієнтам впродовж трьох робочих днів з моменту отримання письмової вимоги про настання страхового випадку за ризиком захворювання на COVID-19, вперше діагностовано в період дії договору та яке потребує стаціонарного лікування в лікарні. Страхова виплата здійснювалась по факту лікування пацієнта та покривала всі понесенні збитки Клієнтів.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснює страхування здоров′я на випадок хвороби за програмою «COVID-19» на всій території України та передбачає страхування майнових інтересів, що не суперечать закону, пов'язані з життям, здоров'ям та працездатністю Застрахованої особи, внаслідок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, вперше діагностовано в період дії договору страхування, що потребує стаціонарного лікування в лікарні.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, має 15 ліцензій на здійснення добровільних та 17 ліцензій на здійснення обов’язкових  видів страхування, та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з трьох дирекцій (у Вінницькій, Закарпатській та Запорізькій областях), чотирьох точок продажу (в містах Боярка, Луцьк, Тячів та Херсон) та близько 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти