укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Топ місця куди можна поїхати на відпочинок
2022-02-11ua.jpg

Не знаєте що обрати, подорож в Європу чи гірськолижний курорт? Тепер не треба ламати голову, адже можна об’єднати! До вашої уваги топ місця куди можна поїхати на відпочинок.

  • Швейцарія. Флімс – популярний гірськолижний курорт, де особливо приємно відпочивати батькам з дітьми та в компанії зі старшими членами сім'ї. На курорті є: дитяча гірськолижна школа, міні-дитячі сади, басейн, ковзанка та спортивні зали.
  • Франція. Аворіаз - це єдиний у Франції гірськолижний курорт, який має в своєму розпорядженні дитячу школу Village des Enfants d'Annie Famose і цілий ряд дитячо-підліткових клубів, а також практикується індивідуальний підхід до кожної сім'ї.
  • Італія. Велична природа Борміо , найчистіше повітря і термальний комплекс привертає пар та батьків з дітьми на курорті. У Борміо обладнана спеціальна дитяча зона для навчання катанню та встановлений підйомник-ескалатор для лижників-початківців.
  • Австрія. Новий курорт  Ski Juwel радує гостей чарівними тірольськими пейзажами, лижними зонами катання для дітей та 5-кілометровою трасою для спуску на санках.

 

А ще, плануючи свою відпустку, не забувайте про оформлення туристичного полісу страхування подорожуючих за кордон + COVID-19 яке можна оформити прямо зараз онлайн нижче за посиланням
https://prestige-ic.com.ua/ua/tourism

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти