укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” взяла участь у тенісному турнірі в м. Вінниця

 

2016-08-22-1.jpg

 

  

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” взяла участь в тенісного турніру, який відбувся  18-20 серпня 2016 року у м. Вінниця в рамках проведення шостого Міжнародного турніру за Кубок Повітряних Сил Збройних Сил України присвячений 25-й річниці Незалежності України.

 

 

 

В Чемпіонаті взяли участь 70 спортсменів-любителів, серед яких були як початківці, так і досвідчені спортсмени. В чемпіонаті взяв участь один із співробітників Компанії – директор Вінницької Дирекції Мирослав Віталійович Іжевський.

 

 

 

Змагання пройшли в атмосфері чесного спортивного суперництва. Всі учасники отримали задоволення від улюбленого виду відпочинку, а переможці Чемпіонату були нагороджені медалями, призами та цінними подарунками.

 

 

 

2016-08-22-2.jpg

  

 Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” традиційно виступає учасником різноманітних спортивних та соціально-значущих заходів, впроваджуючи соціально-орієнтовану політику та розуміючи, що майбутнє бізнесу в Україні безпосередньо залежить від добробуту суспільства у цілому, соціальної стабільності, рівня розвитку культури та освіти.

 

 

За підсумками змагань Директор Вінницької дирекції ПрАТ “Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” Мирослав Віталійович Іжевський зайняв 1 місце в індивідуальних змаганнях та  2 місце в парних.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти