укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» розробила програму добровільного страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19
Прес-реліз іноземці ковід UA.png

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» розробила програму добровільного страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19 для безпечного перебування гостей нашої країни на території України.

Для зручності оформлення договору страхування було розроблено та впроваджено даний продукт на сайт компанії, для того, щоб Ви могли його оформити Онлайн з будь-якої точки Нашої планети.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 № 1236, з останніми змінами від 28 липня 2021 Постанова КМУ № 787, для в’їзду на територію України іноземним громадянам необхідно мати страховий поліс (свідоцтво, сертифікат), що покриває витрати, пов'язані з лікуванням COVID-19, обсервацією, і діяти на весь термін перебування в Україні.

Програма добровільного страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19 від Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» включає всі необхідні законодавчі вимоги та умови договору страхування відповідно до чинного законодавства і забезпечує безпечне перебування іноземців на території України.

Страховий поліс Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» допоможе отримати безкоштовну медичну допомогу або компенсувати можливі витрати на оплату пов'язані з лікуванням COVID-19 та обсервацією. У разі необхідності за кошти страхової компанії буде надана екстрена медична допомога, госпіталізація, лікування тощо.

Медичний договір страхування подорожуючих Україною іноземців на випадок інфікування COVID-19 - це надійний захист на час перебування на території України.

 

Детальніше про умови страхування: https://prestige-ic.com.ua/ua/private-clients/travel/covidforforeigner/

Придбати поліс онлайн: https://prestige-ic.com.ua/ua/covidforforeigner

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти