укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснила виплати за медичним страхуванням здоров'я на випадок хвороби з програмою «COVID-19»
Укр Виплата Ковід 10.09.2021.png

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» за 9 місяців 2021 року здійснила страхові виплати біля 30 тис. грн. за Договором добровільного страхування здоров′я на випадок хвороби з програмою «COVID-19».

Страхові виплати були виплачені клієнтам впродовж одного робочого дня (середній показник виплати) з моменту отримання письмової вимоги про настання страхового випадку за ризиком захворювання на COVID-19, вперше діагностовано в період дії договору та яке потребує стаціонарного лікування в лікарні. Страхова виплата здійснювалась по факту лікування пацієнта та покривала всі понесенні збитки Клієнтів.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснює страхування здоров′я на випадок хвороби за програмою «COVID-19» на всій території України та передбачає страхування майнових інтересів, що не суперечать закону, пов'язані з життям, здоров'ям та працездатністю Застрахованої особи, внаслідок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, вперше діагностовано в період дії договору страхування, що потребує стаціонарного лікування в лікарні.

Окрім добровільного страхування здоров′я на випадок хвороби з програмою «COVID-19», Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» захищає Вас від COVID-19 за програмами страхування:

подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19 при перебуванні на території України. Страховий поліс страхування іноземців від COVID-19 можна придбати на сайті компанії Онлайн з будь-якої точки нашої планети.

Прес-реліз іноземці ковід UA.png
Travel_Covid19_UA.png

подорожуючих за межі країни постійного проживання з програмою «COVID-19» яка враховує захворювання пов’язаних з гострою респіраторною хворобою, спричиненою короновірусом SARS-CoV-2 (COVID-19). Страховий поліс туристичного страхування можна придбати на сайті компанії Онлайн на всій території України.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, має 15 ліцензій на здійснення добровільних та 17 ліцензій на здійснення обов’язкових видів страхування, та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з трьох дирекцій (у Вінницькій, Закарпатській та Запорізькій областях), чотирьох точок продажу (в містах Боярка, Луцьк, Тячів та Херсон) та близько 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти